Novinka Spuštěna Kickstarterová kampaň pro The Invitation

Spuštěna Kickstarterová kampaň pro The Invitation

Martin Pritula

Martin Pritula

2

Jedná se o unikátní PvX akci.

Reklama

Dost možná si vzpomínáte na unikátní PvX hru The Invitation, které jsme se zde věnovali při jejím oficiálním oznámení. V té době jsme psali, že tvůrci chystají Kickstarterovou kampaň, kterou nespustí dříve, než se na jejich Discord nepřipojí 1000 zájemců. Tak se stalo již po několika málo dnech a její spuštění proto proběhlo již začátkem tohoto týdne.

Vývojáři žádají celkem o 130 000 $ a v době psaní této novinky mají vybráno přibližně 10 000 $. Pokoření tohoto čísla se tedy nezdá příliš pravděpodobné, avšak tvůrci ujišťují, že hra vznikne i pokud se cílová částka nevybere - jedná se pouze o finance, které potřebují, aby se mohli titulu věnovat bez nutnosti sekundárních příjmů.

Pokud byste chtěli na tento projekt přispět a zároveň si tímto způsobem hru předobjednat, můžete tak učinit dvěma způsoby:

  • Za příspěvek 20 $ získáte přístup do alfaverze a plné verze hry.
  • Za příspěvek 50 $ získáte všechny klíče třikrát a můžete si tak zahrát se svými přáteli.

 

Podrobnější informace a další odměny naleznete na Kickstarteru.

O titulu jsme v minulém příspěvku napsali:

Hra si dává za cíl maximalizovat interakci s hráči za pomocí inovativního systému zadávání questů, které zde nebudete dostávat od NPC, jenž jsou běžně kvůli tomuto účelu rozmístěna po herní mapě, ale úkoly budete dostávat díky událostem ve hře a interakce s prostředím. Zajímavým prvkem je také to, že úkoly budou moci tvořit sami hráči a sdílet je s ostatními. Za zmínku jistě stojí i detailní možnosti úpravy jednotlivých částí těla vaší postavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama