Square Enix letos chystá velké oznámení ohledně série Final Fantasy
Článek Square Enix letos chystá velké oznámení ohledně série Final Fantasy

Square Enix letos chystá velké oznámení ohledně série Final Fantasy

Adam Král

Adam Král

3
Platformy PlayStation PlayStation 5

Mohlo by se jednat o remake devátého dílu.

Reklama

Série Final Fantasy je tu už od roku 1987 a dosud čítá 15 dílů. S sérií je už od jejího počátku spjatý producent Yoshinori Kitase, který se koncem roku 2022 pustil do novoročního projevu. V tom zmiňuje, jak pokračuje vývoj Final Fantasy VII Rebirth či jak to vypadá s dalšími díly série.

Square Enix letos chystá velké oznámení ohledně série Final Fantasy

Kitase je producentem chystaného Final Fantasy VII Rebirth, což má být pokračování remaku Final Fantasy VII. Co o hře prohlásil sám Kitase?

Vývoj titulu, kterého jsem producent, FINAL FANTASY VII REBIRTH, nabírá na obrátkách. Jsem si jistý, že vaše představy jsou divoké a snažíte se vymyslet, jak přetvoříme ikonické scény hry. Až bude ten správný čas, podělíme se o další detaily.

Tím ale prohlášení nekončí. Podle producenta totiž ve studiu plánují velké oznámení hry, která není Final Fantasy 17. V závěru ubezpečil hráče, že ve studiu tvrdě pracují na tom, aby byl rok 2023 tím zatím nejzajímavějším. V roce 2021 jsme se díky úniku firmy NVIDIA dozvěděli, že v plánu je Final Fantasy Tactics remaster a remake Final Fantasy 9. Přestože Square Enix zatím nic nepotvrdil, mohlo by se jednat právě to velké oznámení, které má Kitase na mysli.

Další díl Final Fantasy s číslovkou 16 vyjde 22. června letošního roku pro PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama