Srovnání PS4 a PS3 verze Persony
Persona 5 Novinka Srovnání PS4 a PS3 verze Persony

Srovnání PS4 a PS3 verze Persony

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

Podívejte se na novou hranou reklamu, gameplay záběry a speciální PS4 Slim.

Reklama

Zajímá vás, jak bude Persona 5 vypadat na konzoli nové generace a jak na té staré? První srovnávací screenshoty jsou už naštěstí venku a to díky obrázkům z japonského PlayStation Store. Myslím, že rozdíly poznáte snadno sami.

Atlus ale také vydal novou hranou televizní reklamu k Personě 5 nazvanou After School Phantom Thief. Hlavním hrdinou je mladý muž, který vypadá tak trochu jako hlavní protagonista Persony 5. Ten se po škole vrací domů a hraje Personu 5, načež do domu vtrhne policie, z matky se stane ninja a mladík mizí jako Fantomový zloděj.

Níže pak ještě nabízíme nové záběry z hraní, představující návštěvu fitka a také předvedení nové slim verze PlayStationu 4 v barvách Persony 5.

Po představení nových variant konzolí PS4, oznámila společnost Sony Interactive Entertainment Japan Asia také nový PlayStation 4 Persona 5 Starter Limited Pack. Prodávat se bude od 15. září pouze v Japonsku za cenu 39 980 jenů, což je asi 9500,-.

Balíček bude obsahovat kopii Persony 5 pro PlayStation 4, slim verzi PlayStationu 4 Jet Black model s terabajtovým diskem, kód ke stažení originálního tématu pro konzoli a avatary, ovladač DualShock 4 Jet Black a potřebné kabely.

Kromě toho se ještě můžete podívat na nový trailer s PlayStation 4 slim modelem, ale se standardní cenou 29 980 jenů (což je asi 7000,-).

Persona 5 vyjde v Japonsku pro PlayStation 4 a PlayStation 3 už 15. září a v Americe a v Evropě až příští rok 14. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama