Srovnávací videa původních her Mafia a Mafia II s remastery
Mafia Novinka Srovnávací videa původních her Mafia a Mafia II s remastery

Srovnávací videa původních her Mafia a Mafia II s remastery

Johny

Johny

34
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 3 Xbox Xbox 360 Apple Mac

V případě Mafia II nejde jen o nové nasvícení, hra prošla mnohými změnami.

Reklama

Před několika dny unikl na internet celý trailer hry Mafia 2: Definitive Edition. Jelikož se použitými scénami moc neliší od traileru na původní hru z roku 2010, fanoušci série vytvořili srovnávací videa, kde máte možnost vedle sebe vidět všechny grafické rozdíly, které Mafia 2: Definitive Edition přináší.

Trailer na hru, ale nebyl jediný, který unikl na internet. Hned po něm následovaly záběry z prvních pěti minut hraní na PlayStationu 4 Pro. Tyto záběry byly využity v následujícím videu, kde je těchto prvních pět minut srovnaných s prvními pěti minutami ze hry na konzoli PlayStation 3. Jde o dost velká vylepšení. Hra je o dost ostřejší a obsahuje i textury ve vyšším rozlišení.

A na závěr to nejlepší. Před týdnem byly vydány obrázky ze hry Mafia: Definitive Edition, remaku první Mafie. Doteď je asi většina z nás z kompletně nového grafického kabátku naprosto unesena. Pro některé už to ale může být dlouhá doba, co původní Mafii hráli, a proto je možné, že následující video vás ještě více ohromí tím, jak vlastně velký grafický posun přináší remake originálního dílu. Komunita se totiž pokusila napodobit zveřejněné obrázky z remaku a srovnala je s podobnými záběry z původní hry.

Dal bych ruku do ohně za to, že ta hra takhle dobře vypadala, už když jsem ji před cca patnácti lety hrál.

Mafia: Definitive Edition a Mafia 2: Definitive Edition vychází pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednat si je můžete prozatím jako součást celé trilogie na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama