Stáhněte si Postal 2 zdarma
Postal Novinka Stáhněte si Postal 2 zdarma

Stáhněte si Postal 2 zdarma

Michal Jonáš

Michal Jonáš

6
Platformy Linux Linux Windows PC Apple Mac

K násilné satirické střílečce dostanete i dvě rozšíření a digitální komiks.

Reklama

Po prvních dvou dílech Wastelandu přišel obchod GOG.com s dalším dárkem zdarma: se satirickou akční střílečkou Postal 2 z roku 2003. Druhý díl, jenž navázal na svého předchůdce z roku 1997, zaměnil původní izometrický pohled za kameru z první osoby. Hlavním hrdinou je týpek zvaný Postal Dude, který bydlí se svojí uječenou trajdou v přívěsu ve smyšleném americkém zapadákově jménem Paradise.

 

Stáhněte si Postal 2 zdarma

 

Na každý pracovní týden dostane od své škaredější polovičky seznam úkolů, které musí od pondělka do pátku zvládnout, přičemž je jedno, v jakém pořadí. Na vás pak je, všechno do puntíku splnit pokud možno tím nejúchylnějším a nejhorším způsobem, jaký je vůbec možný. Postal 2 navázal na svého hojně zakazovaného a pro agresivitu kritizovaného předchůdce a také je plný extrémního černého humoru a nějakého toho násilí, čímž je tato třídílná série proslulá.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=C6rqiv4U5mg&feature=emb_logo[/embed]

 

Ke hře dostanete také první dvě rozšíření, digitální manuál a komiks Postal Babe. Digitální verze Postalu 2 se v současnosti prodává kolem 5-10 euro. Postal 2 vyžaduje stažení kolem 1 GB dat, najdete k němu i komunitní češtinu a jeho přístupnost je 18+, byť dosti hnusná grafika, již ve své době spolu s dlouhým nahráváním dost kritizovaná, nějaké realistické násilné scény samozřejmě nedokáže uvěřitelně podat. Postal 2 dostával spíše průměrně až lehce nadprůměrné známky.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama