Novinka Stáhněte si zdarma střílečku inspirovanou GTA 2

Stáhněte si zdarma střílečku inspirovanou GTA 2

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

4
Platformy Windows PC

Městské ulice už čekají.

Reklama

Geneshift se už od počátku prezentoval jako titul inspirovaný kultovním GTA 2. Jeho cesta předběžným přístupem byla náročná, což nakonec vedlo k tomu, že byla tvůrci transformována natolik, že dostala dokonce nové jméno. Gene Shift Auto hráčům nabízí mnohem více než jeho původní verze. Sólový vývojář Ben Johnson tento přerod prezentuje takto: "Když byla hra spuštěna jako Geneshift, neměla policisty, mise, megamapu, draftování dovedností, prodejce, a dokonce ani herní režim BR! Hrajeme úplně jinou hru, vlastně spíš pokračování, a nový název pomůže sdělit všem starým fanouškům, jak moc se toho změnilo."

Proč bude Gene Shift Auto po letech práce, které v něm Johnson nechal dostupný zdarma komentuje takto: "Tento přechod na F2P přivede do naší komunity mnohem více hráčů. Budeme mít plnější servery, více členů na discordu a můžete pozvat své přátele, aby hráli zdarma!" Původně byla hra dostupná za 15 dolarů a představovala kombinaci mezi GTA 2 a Soldatem. Její cesta však trvala pěkných pět let, během nichž se z ní stal rychlý battle royale s roguelike postupem.

Pokud vám formát battl royale moc nesedí a toužíte více po GTA 2 formátu, nic vám nebrání si pořídit Deluxe edici Gene Shift Auto, která disponuje příběhem. Základní verze je dostupná od dnešního dne bezplatně, takže vám nic nebrání v tom, si otestovat, jak vypadá práce osamoceného vývojáře hnaná neskutečným zápalem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama