Standalone verze Final Fantasy XV Multiplayer: Comrades​ vychází v prosinci
Final Fantasy XV Novinka Standalone verze Final Fantasy XV Multiplayer: Comrades​ vychází v prosinci

Standalone verze Final Fantasy XV Multiplayer: Comrades​ vychází v prosinci

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Čeká vás 10 nových bossů, kostýmy a samozřejmě i zbraně.

Reklama

12. prosince vychází samostatná verze Final Fantasy XV Multiplayer: Comrades pro PlayStation 4 a Xbox One. Na rozdíl od aktuální verze hry, což je vlastně jen expanze pro titul Final Fantasy XV, nebude samostatná verze vyžadovat vlastnictví plné hry. Navíc obsahuje 10 nových bossů, různé nové kostýmy a zbraně.

Square Enix ještě upozorňuje, že po vydání standalone verze Comrades, už nepůjde hrát původní rozšíření. Pokud jste si ale Comrades zakoupili jako expanzi pro Final Fantasy XV, můžete si samostatnou verzi stáhnout bezplatně. Jedinými funkcemi, které do FFXV rozšíření přineslo a které zde i zůstanou, jsou nástroje pro vytváření obrázků a prohlížení fotografií.

Předchozí informace se týkaly pouze konzolí PlayStation 4 a Xbox One. Final Fantasy XV: Windows Edition samostatnou verzi Comrades mít nebude, jelikož jsou Comrades na PC součástí základní hry. Pokud jste si Final Fantasy XV: Windows Edition již koupili, získáte dalších 10 bossů, kostýmy a zbraně prostřednictvím bezplatné aktualizace.

Vydáním samostatné hry Final Fantasy XV Multiplayer: Comrades se mění i cena Season Passu pro FFXV. Od 13. prosince bude Season Pass stát 14,99 dolarů. Aktuální cena je 689 Kč.

Final Fantasy XV je nyní k dispozici pro PlayStation 4, Xbox One a PC a vy si jej můžete zakoupit v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Square Enix

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama