Staňte se diktátorem ve strategii zdarma na EGS
Tropico 5 Novinka Staňte se diktátorem ve strategii zdarma na EGS

Staňte se diktátorem ve strategii zdarma na EGS

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

El Presidente se opět bude starat o proslulý ostrov.

Reklama

Čekání už se nám kvapně krátí, kdy se již jen jednou vyspíme a čeká nás den plný dárků, ale hlavně bramborového salátu, jenž je jediným jasným důvodem, proč se vůbec Vánoce slaví (a samozřejmě kapří řízek, avšak v poslední době střetávám mnoho lidí, co ryby nejí, takže ten už takovým šlágrem asi nebude).

Každopádně to mimo jiné také znamená, že je rozdávání videoher zdarma na Epic Games Store v plném proudu, kdy uplynulé dva dny byly ve znamení hutné atmosféry, jelikož jsme dostali skvělý Alien: Isolation a neméně povedené Metro 2033 v jeho Redux verzi. Nicméně pokud vám tyto depresivní podtóny již přijdou trochu moc, tak vás dnešní den jistě potěší.

Tropico 5

Aktivovat si totiž můžete rozjasněnou a slunnou budovatelskou strategii Tropico, respektive její pátý díl, jenž původně vyšel v roce 2014.

V ní se opět ujmete role legendárního El Presidente, který přebral kontrolu nad nechvalně známým ostrovem Tropico, jenž budete ovládat v rámci několika dob. Během svého vládnutí si však musíte dát pozor na potřeby svého lidu (revoluce je přeci jen za dveřmi), ale také i na nepřátelské frakce. Pokud se vám to však povede, tak můžete vybudovat takovou dynastii, která ve světě nemá obdoby.

Celé vaše hraní posléze bude obohacovat i humor, který je pro tuto sérii typický.

Zase se zcela jistě hodí připomenout, že možnost bezplatné aktivace hry máte do 17:00 zítřejšího dne. Následně bude hra vyměněna, kdy na Štědrý den přijde temné Inside (aby ta veselá nálada dostala i nějaké ty depresivní obrysy).

  • 24.12. – Inside
  • 25.12. – Darkest Dungeon
  • 26.12. – My Time in Portia
  • 27.12. – Night in the Woods
  • 28.12. – Stranded Deep
  • 29.12. – Solitairica
  • 30.12. – Torchlight II
  • 31.12. – Jurassic World Evolution
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama