Staňte se úspěšným koučem nebo hráčem ve FIFA 16
Novinka Staňte se úspěšným koučem nebo hráčem ve FIFA 16

Staňte se úspěšným koučem nebo hráčem ve FIFA 16

Redakce

Redakce

Sezóna je za rohem, nezmeškejte ani minutu. FIFA 16 právě vychází.

Reklama

Dresy vyprané a usušené, kopačky vyleštěné, fyzička připravena... Nová sezóna profesionálního fotbalu začíná a vy můžete být u toho hned v prvních minutách. Stačí, když si hru FIFA 16 předobjednáte v našem obchodě GameExpres.cz nebo GameExpres.sk a z pohodlí svého domova se budete moci stát úspěšným koučem nebo hráčem.

Novinky ve hře FIFA 16 se týkají celého hřiště. Moderní fotbal se nehraje pouze v útoku nebo v obraně, ale především ve středu hřiště. Stejné je to i v této hře. Těšit se můžete na sebevědomé bránění s defenzivní obratností, kdy obránci nově uzavírají prostory a pomocí rychlé změny směrů s úskoky dokážou udržet kontakt se soupeřem v situacích jeden na jednoho. Při zachycování náběhů se můžete spolehnout na větší volnost pohybu a kratší dobu při zrychlení na maximální rychlost.

Když se snažíte „zavřít“ útočníka soupeře, spoluhráči za vás zaskočí na vašem postu. Nová umělá inteligence bránění umožňuje hráčům vnímat nebezpečně otevřené prostory v souvislosti s tím, kde se nachází míč a hráči druhého týmu. Spoluhráči budou pokrývat důmyslné útočné náběhy a blokovat potenciální směry ofenzivních výpadů.

Díky novým prvkům můžete přistoupit k souboji o míč různými způsoby. Nový systém skluzů umožňuje přerušit je a vrátit se do pozice. K dispozici je teď pestrá škála variant obranných zákroků, kde nechybí naznačení, výskoky do vzduchu z místa a zákroky celým tělem. Obranné zákroky ve hře FIFA 16 jsou responzívnější a přináší větší pocit uspokojení v případě úspěchu.

V samotné hratelnosti novinek nalezneme mnohem víc, ale důležitý je také nový obsah. Tím nejvýraznějším je rozhodně ženský národní tým. Vůbec poprvé v historii série FIFA můžete hrát s 12 nejvýše hodnocenými ženskými reprezentacemi světa v několika on-linových i off-linových režimech. Díky této autentické novince se fanouškům série FIFA rozšiřují možnosti hraní. Do hry byly přidány jedinečné animace a 3D modely ženských postav. Za ženy je možné hrát v režimech Výkop, Off-line turnaj a On-line přátelské zápasy.

Navíc se nemusíte trápit s angličtinou, FIFA 16 obsahuje novou českou lokalizaci, aby si každý mohl užít fotbal na úrovni.

FIFA 16 koupíte v našem obchodě GameExpres.cz a GameExpres.sk ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One za 1599 Kč/57,99€, pro PC za 1249 Kč/ 44,99€ a pro PlayStation 3 a Xbox 360 za 1299 Kč/47,99€.

Nemáte next-gen konzolí?

To vůbec nevadí. Využijte speciální nabídky a kupte si PlayStation 4 v Ultimate Player edici s 1TB harddiskem i s FIFA 16 za 10 490 Kč/389,00€ nebo Xbox One 500 GB s FIFA 16 a jedním měsícem předplatného v EA Access za 10 499 Kč/379,99€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama