Novinka Star Wars: Bounty Hunters dostane remaster

Star Wars: Bounty Hunters dostane remaster

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hra již brzy zamíří na moderní platformy.

Reklama

Americké studio Aspyr oznámilo remaster hry Star Wars: Bounty Hunters. Jedná se o akční adventuru z pohledu první osoby, která původně vyšla v roce 2002 na PlayStation 2 a GameCube. Ve hře si zahrajete za Jango Fetta, který dostane za úkol dopadnout temného jedie. Z pohledu časového zasazení se hra odehrává před událostmi filmu Star Wars: Epizoda II - Klony útočí. Vylepšená verze zamíří 1. srpna na PC (Steam) i konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Kromě úprav na poli grafiky, zvuků a ovládání vývojáři lákají třeba na využití funkcí ovladače DualSense. Studio Aspyr fanouškům Hvězdných válek naposledy letos v březnu naservírovalo remasterovanou kolekci Star Wars: Battlefront Classic, jejíž uvedení ale negativně poznamenaly výrazné problémy se servery. Tento aspekt ale v případě singleplayerového Bounty Hunters nebudou muset autoři vůbec řešit.

Star Wars: Bounty Hunters dostane remaster
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama