Star Wars Jedi: Fallen Order byl málem odložen
Star Wars Jedi: Fallen Order Novinka Star Wars Jedi: Fallen Order byl málem odložen

Star Wars Jedi: Fallen Order byl málem odložen

Denis Růžička

Denis Růžička

9

Mít více času, titul by byl lepší, říká režisér hry.

Reklama

Před lety si studio Respawn Entertainment vzalo na starost projekt spojený se Star Wars univerzem a loni v listopadu vydali jednu ze svých dalších her Star Wars Jedi: Fallen Order. Ten si vysloužil velice kladné ohlasy (naše recenze), a tak není divu, že se mluví o případném pokračování. Málo koho by možná napadlo po těchto všech recenzí, že Star Wars Jedi: Fallen Order se málem odložilo, aby vývojáři titul ještě více vylepšili.

Nakonec se rozhodlo hru vydat, jelikož byla plně hratelná a věřili, že se lidem bude líbit. Samozřejmě vydání provázelo menší technické problémy, ale jinak šlo o skvělou akční adventuru

,,Myslím si, že jsme se dostali do takové situace, kdy vytváříme hru pro několik různých systémů a samozřejmě se snažíme stihnout daný termín. Sešli jsme se všichni u té hry a cítili jsme, že by mohla být ještě o něco lepší, kdybychom měli o trochu více času. Na druhou stranu se dala hrát a byla velice dobrá a cítili jsme, že se bude líbit i našim fanouškům," řekl Stig Asmussen, režisér Star Wars Jedi: Fallen Order.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama