Star Wars Outlaws nabídne exkluzivní misi pouze pro majitele dražších edic
Novinka Star Wars Outlaws nabídne exkluzivní misi pouze pro majitele dražších edic

Star Wars Outlaws nabídne exkluzivní misi pouze pro majitele dražších edic

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

22
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hlavní roli sehraje známý Jabba the Hutt.

Reklama

Ubisoft před týdnem zveřejnil novou ukázku a datum vydání chystané akce Star Wars Outlaws. Zároveň došlo k představení jednotlivých edic, nastínění dodatečného obsahu a spuštění předobjednávek. Právě nabízené edice a s nimi spojený obsah se setkal s poměrně hlasitou kritikou. Největší vášně budí především mise Jabba's Gambit, která bude v den vydání k dispozici pouze majitelům dražších Gold a Ultimate edic, které stojí 100, respektive 130 eur

Pokud si hru předobjednáte v základní edici za 70 eur, tak k této misi zkrátka přístup nedostanete. Hráči si stěžují na to, že jedná o v poslední době ne zrovna ojedinělé vystřižení obsahu ze hry, které má hráče přinutit k investici do jedné z dražších edic nebo zakoupení season passu. Ten kromě této exkluzivní mise nabídne také několik kosmetických předmětů a dvojici příběhových rozšíření, které vyjdou později.

Star Wars Outlaws zamíří 30. srpna na PC i konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Krabicovou verzi hry si můžete předobjednat v obchodě Alza.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama