Star Wars Republic Commando dostane remaster
Novinka Star Wars Republic Commando dostane remaster

Star Wars Republic Commando dostane remaster

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 5 Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4

Známe platformy i datum vydání.

Reklama

Příznivci her z univerza Star Wars se mohou těšit na předělávku first person akce Star Wars Republic Commando z roku 2005. Vývojáři ze studia Aspyr skrze PlayStation blog oznámili HD remaster hráči dodnes ceněného titulu.

Stejní autoři v minulosti přinesli vylepšené verze her Star Wars Episode I: Racer, Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy a Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast. Minimálně v poslední době jde tedy o specialisty na předělávky starých Star Wars titulů.

Vývojáři chtějí na nové platformy věrně přenést atmosféru původní hry a navrch přidat některé moderní prvky. Konkrétně vypichují vylepšené ovládaní a trofeje. Výraznější omlazení grafiky bohužel očekávat nelze.

Remaster Star Wars Republic Commando vyjde 6. dubna na PS4 a Nintendo Switch. Díky zpětné kompatibilitě si hru ale užijí i hráči na PS5. Cena byla stanovena na 15 dolarů.

Na PC ani Xbox vylepšená verze nezamíří. Hráči na těchto platformách si tak budou muset vystačit s původní hrou, která je na Xboxu One i Series X/S dostupná skrze režim zpětné kompatibility.

Star Wars Republic Commando dostane remaster
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama