Starfield Novinka Starfield dostane pozemní vozidla i podporu 60 FPS na konzolích

Starfield dostane pozemní vozidla i podporu 60 FPS na konzolích

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Velká aktualizace vychází již příští týden.

Reklama

V září loňského roku vydané sci-fi RPG Starfield se již příští týden dočká další významné aktualizace. Ta v první řadě přinese mezi hráči na konzolích již delší dobu vyhlížený režim výkonu, který umožní hraní v 60 FPS. Pro majitele zobrazovacích zařízeních s podporou VRR ale budou k dispozici také režimy, které cílí na 40 FPS a neomezený framerate. V příspěvku na oficiálních stránkách vývojáři dále upozorňují na opravy celé řady bugů a nedostatků i zlepšení výkonu a chodu hry.

Z pohledu obsahových novinek, které představuje výše přiložený vývojářský deníček, stojí za pozornost například nová extrémní obtížnost, rozšířené možnost z hlediska přizpůsobení interiérů lodí, nová kamera pro dialogy, upravené fungování povrchových map nebo způsob, kterým scanner zobrazuje ikony jednotlivých oblastí zájmu. Aktualizace s číslem 1.11.33 vyjde ve středu 15. květnu. Hráči na PC si novinky mohou již několik dní vyzkoušet v rámci bety.

Kromě těchto novinek se se začíná mluvit také o přidání pozemních vozidel. Pozornost vyvolalo zejména níže přiložené video, které ukazuje krátké záběry z hraní. Tato novinka se ale objeví až v jedné z pozdějších aktualizací. Kromě bezplatných updatů Bethesda chystá také první placené rozšíření s názvem Shattered Space, které by mělo vyjít někdy na podzim. Starfield je k dispozici na PC, Xboxu Series X/S i v předplatném Xbox/PC Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama