Starfield Novinka Starfield na premiérových záběrech z hraní ohromil svou velikostí

Starfield na premiérových záběrech z hraní ohromil svou velikostí

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

49
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Podívejte se na 15 minut z nejambicióznějšího RPG od Bethesdy.

Reklama

Očekávané sci-fi RPG Starfield, která sama Bethesda nazývá jako svou dosud nejambicióznější hru, na konferenci Microsoftu ukázalo premiérové záběry z hraní. Série několika ukázek, které mají dohromady 15 minut, nabízí pohled na prostředí, postavy, akční pasáže, příběhové pozadí, tvorbu postavy, odemykání dovedností nebo vylepšování zbraní.

Kromě tvorby postavy si budete moci dokonce vytvořit i svou vlastní vesmírnou loď a vybrat svou posádku. Právě váš vesmírný koráb bude hrát klíčovou roli při přesunu mezi jednotlivými planetami a při soubojích s nepřátelskými loděmi.

Na úplný závěr ukázky si šéf Bethesdy Todd Howard schoval ilustraci toho, jak velký Starfield ve skutečnosti je. Celkem má obsahovat více než 100 slunečních soustav a 1000 různých planet, na které se budete moci vydat a prozkoumat je. Přesuny vesmírem budou probíhat pomocí zmíněné vesmírné lodi.

Přesné datum vydání jsme se bohužel nedozvěděli. Nadále tedy platí, že Starfield vyjde někdy v průběhu příštího roku na PC a Xbox Series X/S. V den vydání se hra objeví v Game Passu. Co na Starfield říkáte?

Starfield na premiérových záběrech z hraní ohromil svou velikostí
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama