Starfield Novinka Starfield představuje robotického společníka Vasca

Starfield představuje robotického společníka Vasca

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Věrný, spolehlivý a všestranný.

Reklama

Nová velká hra od Bethesda Game Studios s názvem Starfield vyjde už v listopadu tohoto roku, kdy pevně věříme, že se zde najde mnoho lidí, kteří jsou na ni opravdu velice zvědaví.

Každopádně před vydáním nás ještě čeká mnoho doprovodných videí, kdy to nejnovější se zaměřuje výhradně na robotického společníka Vasca.

Jedná se o raný model společnosti Lunar Robotics, jenž byl zrekonstruován pro potřeby mise frakce Constellation. Jde o těžký průmyslový stroj, který je dobře vybaven na vesmírné cestování, přičemž fakt, že je postaven na bytelném dvounohém šasi znamená, že je schopný překonávat náročný terén, kdy vám může ulehčit i od vašeho nákladu. A vhod mu jistě přijdou i jeho obranné mechanismy, ačkoliv je všeobecně vystaven jako mírumilovný společník, na kterého se každý dobrodruh bude moci spolehnout.

Níže se ještě můžete podívat na několik uniklých obrázků ze hry, které mají pocházet z buildu z roku 2017, tudíž by neměly zcela reprezentovat finální produkt.

Starfield vyjde 11. listopadu a bude dostupný pro PC a Xbox Series X/S. Již v den vydání ho naleznete ve službě Game Pass.

Konzolovou verzi předobjednáte v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama