Starfield se kvůli krokům Bethesdy stal obětí review bombingu
Starfield Novinka Starfield se kvůli krokům Bethesdy stal obětí review bombingu

Starfield se kvůli krokům Bethesdy stal obětí review bombingu

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

15
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S

Hráče rozezlil Creation Club.

Reklama

Starfield se nikdy úplně nedokázal vypořádat se situací po problematickém startu, která nakonec vedla k tomu, že ho během krátké doby opustilo více než 97 % hrajících hráčů. Dlouhodobě se situace trochu zlepšovala, dost pozitivně byla přijata oznámení spojená s novou aktualizací. Co však vypadalo na první pohled pěkně, nakonec komunita moc neocenila, protože přidaný Creation Club spojený s monetizováním modifikací je na hráče očividně příliš drahý a ne všechny prvky v něm přítomné jim po detailním zhodnocení dávají smysl.

Starfield se kvůli krokům Bethesdy stal obětí review bombingu

Kupříkladu mise Tracker's Alliance si po vás žádá nějakých 700 kreditů, což je po přepočítání nějakých 7 dolarů. Kontroverzní není možná ani tak cenovka, jako spíše fakt, že tato mise navazuje na již existující příběh, který není úplně nepodstatný. Jeden z uživatelů na Redditu komentoval situaci takto: "Vybírají si poplatky za věci navíc, které by tam měly být od začátku. Pokud to lidé přijmou, nedává to Bethesdě důvod, aby s tím v budoucnu přestala."

Starfield je na Steamu aktuálně hodnocen velmi negativně s 26 %. Creation Club zkrátka dokáže komunity vždy slušně nakopnout, což se ukázalo už mnohokrát v minulosti. Hra je dostupná na PC a konzolích Xbox Series X/S, kde máte možnost nové možnosti otestovat v češtině.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama