Starfield v přímém srovnání aktuální a dříve prezentované verze
Starfield Novinka Starfield v přímém srovnání aktuální a dříve prezentované verze

Starfield v přímém srovnání aktuální a dříve prezentované verze

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

21
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Dočkali jsme se downgradu nebo naopak zlepšení?

Reklama

Očekávané sci-fi RPG Starfield od Bethesdy se hráčům v uplynulých dnech předvedlo na celé řadě materiálů. Kromě nového traileru si pozornost zaslouží především 45 minut dlouhé záběry z hraní, které vývojáři doprovodili vlastním komentářem. Vášnivé ohlasy vzbudila také zpráva, že hra na konzolích poběží pouze ve 30fps, což kromě hráčů řešily především technické weby v čele s Digital Foundry.

Dalším tradičně populárním tématem je grafika, na kterou se ve svých videích zaměřili například tvůrci z kanálů Cycu1 a Gaming with Griff Griffin. Ti se rozhodli porovnat aktuální ukázky s materiály, které Bethesda zveřejnila v loňském roce. Autoři videí poukazují na to, že došlo k určitým změnám, které jsou nejvíce patrné na obličejích jednotlivých postav. Minimálně v tomto případě nepůsobí novější verze nejlépe. Je však nutné podotknout, že v některých oblastech mohlo naopak dojít k pozitivním změnám.

Část uživatelů například vyzdvihuje prostředí, nasvícení a zpracování větších měst, které si můžete rovněž prohlédnout v níže přiložených videích. Vzhledem k tradičně poměrně složitému procesu optimalizace nejde však o nic, čeho bychom u jiných her v minulosti nebyli zvyklí. Starfield vychází 6. září na PC (Steam) a Xbox Series X/S. Už v den vydání bude hra k dostání také v předplatném Xbox/PC Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama