Starfield Novinka Starfield vás vezme na Mars i zpět na planetu Zemi

Starfield vás vezme na Mars i zpět na planetu Zemi

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Úkoly pro frakce se budou nést ve stylu Skyrimu.

Reklama

Zástupci Bethesdy vydali nový vývojářský deníček k připravovanému sci-fi RPG Starfield, ve kterém odpověděli na vybrané dotazy od fanoušků. Ve výše přiloženém rozhovoru byl vyzpovídán Will Shen, jenž zastává pozici vedoucího designéra questů.

Shen například prozradil, že ve hře budete moci plnit úkoly pro různé frakce. Pokud se přidáte k jedné z nich, tak to neznamená, že by se vám uzavřela cesta k ostatním. Starfield by tak v tomto směru měl mít blíže například ke Skyrimu, který disponoval obdobným systémem.

Naopak Fallout 4 vám podobnou volnost nenabídl, což znamenalo, že se vám po přidání k jedné z frakcí zavřely dveře k těm zbývajícím a k nim navázaným questům. V případě Starfieldu mají hrát navíc důležitou roli různá náhodná setkání s obyvateli jednotlivých planet, které budou z velké části náhodně generovaná.

Shen však jedním dechem dodává, že vaše rozhodnutí a činy i tak ovlivní směřování příběhu a vztahy s jednotlivými postavami. Prostor ve hře dostanou rovněž společníci, kteří budou na vaše činy a rozhodnutí nahlížet vlastním pohledem, takže si budete muset hlídat vztah i s nimi.

Starfield vyjde během první poloviny příštího roku na PC a Xbox Series X/S.

Starfield vás vezme na Mars i zpět na planetu Zemi
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama