Starfield vyjde v první polovině roku, ujišťuje Bethesda
Starfield Novinka Starfield vyjde v první polovině roku, ujišťuje Bethesda

Starfield vyjde v první polovině roku, ujišťuje Bethesda

Filip Svoboda

Filip Svoboda

7
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Potvrzuje tak dosavadní plán.

Reklama

Podle informací na webových stránkách Bethesdy dorazí očekávané sci-fi RPG Starfield v první polovině roku 2023. Na tu hra míří podle oficiálních vyjádření vydavatele už od svého odložení z původního data 11. listopadu 2022. Potvrzení termínu vydání si všiml na twitteru uživatel Klobrille.

Loni v listopadu prozradil šéf Xbox Game Studios Matt Booty, že v kalendáři připadne dřívější datum upírské akci Redfall. Ta měla původně vyjít také už loni a odložena byla spolu se Starfieldem, shodně na první polovinu letošního roku. Čerstvé informace potvrzené i zdroji magazínu Windows Central přisuzují vydání Redfallu první květnový týden. Pokud tedy interní harmonogram Bethesdy stále platí, Starfieldu se dočkáme později v květnu anebo pravděpodobněji v červnu.

Starfield dorazí jako konzolová exkluzivita na Xbox Series X a S a na PC. Prodávat se bude nově za 70 dolarů – zdražení svých titulů oznámil Microsoft v prosinci. Jde každopádně o jeden z nejambicióznějších projektů Bethesdy a Todda Howarda, velikostí přesáhne Fallout 4 i Skyrim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama