Starší PS3 mají problémy s L.A. Noire
Novinka Starší PS3 mají problémy s L.A. Noire

Starší PS3 mají problémy s L.A. Noire

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

34

<strong>AKTUALIZACE. </strong>Vypadá to, že staré modely třetího Playstationu, jež se prodávaly ještě před vydáním Slim verze, mají problém s rozjetím L.A. Noire.

Reklama

Aktualizace: Problémy opravdu způsobuje nový firmware 3.61, což oficiálně potvrzuje jak Rockstar, tak Sony.

„Některé zprávy mluví o updatu na nový firmware, který přehřívání způsobuje. To už se stalo i u některých dalších her,“ dodává zpráva. „Problém se může vztahovat pouze na zamrzání, nebo i vypínání v rozmezí 30 minut a 2 hodin hraní, a to jak u her od Rockstaru, tak jiných studií. Všichni ale mají jedno společné – update na nový firmware.“ Vinou tedy není pouze samotný titul.

Rockstar doporočuje s tímto problémem kontaktovat Sony. Sám slibuje testování L.A. Noire na všech firmwarech, aby co nejrychleji vymezil problém a opravil jej, pokud to bude v jeho silách.

Před chvílí se také objevily zprávy, oznamující kolaps hry i na Xboxu360, který se přehřívá a padá. V tomto případě radí Rockstar kompletně vymazat cache. My musíme také podotknout, že jsme po celou dobu testování na žádný problém nenarazili, takže se to nejspíše vztahuje opravdu na malý počet uživatelů.

Původní zpráva

Na síti se chvíli po vydání hry začaly objevovat zprávy, z nichž vyplývá, že si některé 60 a 80GB modely neporadí s nároky téhle detektivky.

Majitelé těchto přístrojů se tak musí potýkat s mrznutím hry, padáním a náhodným vypínáním konzole po odehrání delších časových úseků.

Problém údajně způsobuje přehřívání konzole a dle doposud zveřejněných údajů mu předchází tři zapípání.

Na fóru Rockstar Social Club se objevila informace, že je za vše zodpovědný nový firmware verze 3.61, avšak post byl chvíli na to odstraněn.

"První zprávy naznačují, že upgrade na firmware 3.61 způsobuje přehřívání PS3. Doposud bylo regsitrováno několik stížností informujících, že se to děje i během hraní jiných titulů."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama