Lego Star Wars: The Skywalker Saga Novinka Startovní ukázka pro LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Startovní ukázka pro LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Ikonické momenty a nesmrtelná hudba.

Reklama

Všichni fanoušci zážitků z předaleké galaxie by rozhodně měli zpozornět, jelikož k nám po poměrně úmorném vývoji konečně dorazilo další LEGO Star Wars, tentokrát s podtitulem The Skywalker Saga, což na zřetel jasně dává, že tento díl je v podstatě takovým kompilátem, v němž zažijete události všech devíti hlavních filmových epizod.

Každopádně taková příležitost je třeba oslavit, a to třeba za pomoci startovní ukázky, která nabízí různé ikonické momenty, nepostradatelný humor a nesmrtelnou originální hudbu Johna Williamse.

Pokud byste si ale potřebovali připomenout, jak hra vůbec dopadla, tak si můžete přečíst naši recenzi, v níž si odnesla zasloužených 8 bodů z 10 a verdikt:

"Při hraní jsem dostal ohromnou chuť pustit si znovu filmy a zároveň si také koupit nějakou tu Lego stavebnici, takže po téhle "produktové" stránce hra dokonale splnila svůj účel. Navzdory drobným výtkám k protahovaným soubojům s bossy a dalším drobnostem se jedná o skvělou "horskou dráhu", kterou si navíc můžete dopřát ve dvou hráčích."

Titul je dostupný pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Konzolové verze naleznete v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama