WoW Novinka Startovní ukázka pro World of Warcraft: Chains of Domination

Startovní ukázka pro World of Warcraft: Chains of Domination

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC Apple Mac

Vydejte se plnit nové questy a získávat další odměny.

Reklama

Trvalo to nestandardně dlouho, ale hráči se konečně dočkali. Od dnešního dne se totiž v Evropě již můžete pustit do nového obsahu ve hře World of Warcraft, který přináší patch s označením 9.1 a názvem Chains of Domination, kdy jeho vydání bylo oslaveno novou ukázkou (v náhledu).

Můžete se tak podívat do nové podzóny jménem Korthia - Město tajemství, kde vás bude čekat pokračování příběhu. Navíc se lze těšit na 40 nových úrovní věhlasu u covenantu, jenž nabídnou dodatečné odměny. Také budete schopni odemknout možnost létání v zónách těchto covenantů.

Předěláním následně prošla i věž Torghast, která dostala nová patra, přičemž byl upraven systém odměn, jenž dostanete i v případě, že váš průchod nezvládnete.

Od půlnoci 7. července se pak zpřístupní megadungeon Tazavesh, jenž nabídne osm bossů k poražení. K tomu také půjde váš um prozkoušet v novém raidu Sanctum of Domination, kde vás čeká 10 bossů, a to zatím v režimu Normal a Heroic. Mythic verze se odemkne 14. července a s ní i odstartuje soutěž o první průchod.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama