Startuje sezóna MotoGP 20
MotoGP 19 Novinka Startuje sezóna MotoGP 20

Startuje sezóna MotoGP 20

Michal Jonáš

Michal Jonáš

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Můžete závodit ještě dříve, než začne skutečný šampionát.

Reklama

Prozatím pouze ta virtuální, protože se před nákazou druhý březnový víkend stačila odjet pouze úvodní velká cena v katarském Losailu, které se ale neúčastnila královská kubatura MotoGP. Takže se nyní ve starší MotoGP 19 jezdí MotoGP eSport Global Series, v níž ve speciálních závodech nastupují také vybraní závodníci MotoGP, jako je Marc Márquez, Maverick Vinales či Valentino Rossi.

 

 

Jenže už ve čtvrtek přifrčí nová letošní oficiální hra mistrovství světa silničních motocyklů MotoGP 20 a jelikož vyjde oproti minulému roku dokonce s několikaměsíčním předstihem, tak si unikátně můžete rozjet své vlastní virtuální mistrovství světa dokonce ještě dříve, než se roztočí skutečný kolotoč závodů MotoGP. MotoGP 20 v podání italského studia Milestone je jeho jubilejním desátým titulem se značkou MotoGP, který slibuje hlavně rozšířenou a přepracovanou kariéru s najímáním členů týmu a reálnější fyziku díky novému počítání opotřebení pneumatik a spotřeby paliva. Naše recenze z PC verze už je hotova a připravena na den vydání.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=XA6lCv4k_J0&feature=emb_logo[/embed]

 

Nechybí ani režim historických výzev, jenž je ale oproti minulému MotoGP 19 (naše recenze 6/10) velmi výrazně přepracovaný směrem k větší náročnosti a větší motivaci. MotoGP 20 vyjde již 23. dubna pro PC, PS4, SW a X1 v digitální i krabicové podobě, a to za docela příznivé ceny již pod tisícovku (PC, SW), což v minulých letech zvláště u dražší Switch verze nebylo pravidlem. Navíc na Xzone ke všem edicím dostanete zdarma bonusový přídavný balíček MotoGP 20 Historic Pack, který vám ihned zpřístupní kvarteto slavných jezdců v podobě Colina Edwardse, Kevina Schwantze, Marca Melandriho a Norifumi Abeho:

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama