State of Decay 2 se příští rok podívá na Steam
State of Decay 2 Novinka State of Decay 2 se příští rok podívá na Steam

State of Decay 2 se příští rok podívá na Steam

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy Windows PC

Zombie survival už bude frčet na páře.

Reklama

Pokračování poměrně povedeného zombie survivalu State of Decay vyšlo již minulý rok. Druhý díl sliboval mnohá vylepšení oproti svému předchůdci, ovšem ve výsledku se jednalo spíše o jistý druh datadisku. S tímto názorem v podstatě souhlasí i naše recenze, v níž Adam Dvořák udělil hodnocení 6/10 a o hře napsal následující: "Revoluce se nekoná. Místo toho přichází survival titul, který i přes pár dobrých nápadů je sžírán zaživa naprosto průměrným zpracováním, absencí atmosféry a mnoha bugy a celkovými nedodělky. Naštěstí přichází s pár originální nápady při stavbě základny, dobře zpracovaným ozvučením a přijatelnou cenou."

Nicméně i přes ne zcela pozitivní kritickou odezvu se hra dočkala poměrně nemalého úspěchu. Microsoft v srpnu hlásil, že se hra těší zhruba pětimilionové hráčské základně. Samozřejmě je ale otázkou, kolik hráčů si hru zakoupilo a kolik ji hrálo/hraje skrze výhodné předplatné Xbox Game Pass.

Každopádně pokud jste si titul chtěli vyzkoušet, ale nechtěl se vám pořizovat v obchodě od Microsoftu, nyní budete mít šanci. Autoři z Undead Labs totiž oznámili, že se jejich hra v příštím roce podívá na Steam. Přesné datum přidání hry do tohoto obchodu sice zatím stále není známé, nicméně mělo by se jednat o nějaké z brzkých měsíců.

Fanoušky posléze jistě potěší, že i verze na Steamu bude podporovat cross-play s Xbox Live hráči.

Bližší informace bychom se měli dozvědět 25. listopadu na speciálním streamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama