Steam Deck se začne v Japonsku prodávat už tento měsíc
Novinka Steam Deck se začne v Japonsku prodávat už tento měsíc

Steam Deck se začne v Japonsku prodávat už tento měsíc

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

5

Jižní Korea má následovat.

Reklama

Steam Deck patří mezi jedny z velkých úspěchů společnosti Valve, která skrze svůj handheld efektivně dobývá svět. Už brzy podle oznámení společnosti Komodo tento kousek hardwaru zamíří už 29. dubna také na japonský trh, v rámci maloobchodních prodejen. Nejdříve jej bude možné podle prezentovaných informací zakoupit v obchodech EDION Namba. Hráči se dokonce mohou těšit na testovací akce, při nich si bude možné konzoli otestovat a zhodnotit tak, zda její nákup stojí za to.

Generální ředitel společnosti KOMODO Ricky Uy komentoval tuto zásadní novinku takto: "Jsme nadšeni příležitostmi, které umožňují, aby si Steam Deck vyzkoušelo více lidí," a doufáme, že každý, kdo má zájem vyzkoušet si Steam Deck v Ósace, bude mít možnost navštívit hlavní obchod EDION Namba během zkušebního týdne."

Steam Deck se začne v Japonsku prodávat už tento měsíc

Obchody EDION Namba však nemají být jedinými, kdo bude v Japonsku Steam Deck prodávat. Následovat mají také další obchody, načež se konzole maloobchodně začne prodávat také v Jižní Koreji. Expanze tímto směrem jistě oblíbenému hardwaru pomůže k dalšímu růstu. Zatím má za sebou více než 3 miliony prodaných kusů a nepochybujeme o tom, že se toto číslo časem ještě rapidně navýší.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama