Steam upravil podmínky pro vracení peněz
Novinka Steam upravil podmínky pro vracení peněz

Steam upravil podmínky pro vracení peněz

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

12
Platformy Windows PC

Změny se dotknou her s prioritním přístupem.

Reklama

Společnost Valve se rozhodla upravit podmínky, při kterých bude hráčům na Steamu schválen „refund“ u jednotlivých her. Změny se dotknou takzvaných her s prioritním přístupem. Do této kategorie spadají různé prémiové, speciální či deluxe edice, které jejich majitelům kromě dalších bonusů občas umožňují také přednostní přístup do hry. Nejčastěji se díky tomuto bonusu mohou hráči pustit do hraní konkrétní hry s třídenním předstihem.

Podle dřívějších pravidel Steamu se odehraný čas v režimu prioritního přístupu nezapočítával do dobře známého dvouhodinového limitu, jehož splnění rozhoduje o schválení či zamítnutí žádosti o vrácení peněz. To se však s novými pravidly mění, takže se bude i toto období před oficiálním vydáním hry do dvouhodinového limitu počítat.

Vyjádření společnosti Valve ke změně podmínek: „Dnes jsme aktualizovali část našich podmínek vrácení peněz týkající se titulů zakoupených před datem vydání, takže nově pokrývá produkty nabízející předobjednávku s „prioritním přístupem“ a stanovuje, že čas strávený v produktu v rámci prioritního přístupu je počítán do limitu dvou hodin.“

Steam upravil podmínky pro vracení peněz
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama