Štědrý den se strašidelnou plošinovkou zdarma
Inside Novinka Štědrý den se strašidelnou plošinovkou zdarma

Štědrý den se strašidelnou plošinovkou zdarma

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC

Udělejte si Vánoce letos trochu temnější.

Reklama

Tak je to konečně tady, Štědrý den. Večer nejspíše většina z nás usedne ke štědrovečerní tabuli a pořádně se nadlábne různými pochutinami, ať už to bude staročeský kuba či pořádný řízek s haldou salátu. No a posléze se vydáte k vánočnímu stromku, rozbalit si své (doufejme) videoherní dárky.

Pokud se vám však tato pozitivní nálada spíše příčí, přičemž se více bavíte depresí, tak můžete dnes zavítat do obchodu Epic Games Store, kde je právě rozdávána jedna povedená plošinovka.

Inside

Tou je titul od společnosti Playdead, kterou můžete třeba znát za jejich dnes již kultovní prvotinu Limbo. Inside posléze z této jejich ozkoušené formule nijak zvlášť nevybočuje, tudíž se lze těšit na ponurou plošinovku s puzzly, jenž opět pojednává o mladém chlapci, jenž si za zhruba 4 hodiny herní doby zažije nepěkné trable.

Naši recenzi na hru naleznete zde. Já osobně mohu říci, že se opět jedná o velice atmosférické dílko, kdy pokud vám sedlo Limbo, tak vám sedne i toto.

A ano, i tentokrát platí, že pokud hru chcete zdarma vyzvednout a přidat do knihovny, je třeba to udělat před pátou hodinou odpoledne dalšího dne, kdy se poté můžeme těšit na pořádnou porci děsu a zmaru v Darkest Dungeon.

  • 25.12. – Darkest Dungeon
  • 26.12. – My Time in Portia
  • 27.12. – Night in the Woods
  • 28.12. – Stranded Deep
  • 29.12. – Solitairica
  • 30.12. – Torchlight II
  • 31.12. – Jurassic World Evolution
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama