Steelrising Novinka Steelrising se chlubí recenzemi a chystá režim New Game+

Steelrising se chlubí recenzemi a chystá režim New Game+

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Jste připraveni na další výzvu?

Reklama

Francouzské studio Spiders v první polovině září do světa vyslalo svůj další kousek s názvem Steelrising, jenž tentokrát nabízel příchuť alternativní Velké francouzské revoluce ve stylu akčních RPG se soulslike puncem.

Jak pak již v případě tohoto studia je takovou tradicí, tak se zase jednalo o hru do značné míry polarizující, kdy někteří s ní opět nejsou příliš spokojeni, zatímco ostatní si nabízené zážitky užívají.

Každopádně tvůrci se rozhodli, že se těmi nejpozitivnějšími ohlasy pochlubí v rámci nové ukázky, kterou naleznete v náhledu. V jejím rámci naleznete různé záběry z hraní, do nichž jsou zastrčeny pochvalné úryvky z recenzí.

Toto video ale také bylo doplněno o informaci, že už 29. září se do hry podívá nový patch, který přinese různé opravy bugů a balanční záležitosti, ovšem také nabídne režim New Game+.

Díky němu se tedy můžete do hry pustit znovu, kdy vás čeká o něco náročnější výzva, ale zase s tím, že si přenesete svůj dosažený postup z předchozího průchodu. V rámci NG+ se ale také lze těšit z kompletně nového outfitu, exkluzivních zbraní a speciálních nových variací nepřátel. Aby ta výzva stála za to.

Steelrising si zahrajete na PC, PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.

Naši recenzi si lze přečíst na tomto odkazu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama