Steins;Gate Elite zamíří na západ
Novinka Steins;Gate Elite zamíří na západ

Steins;Gate Elite zamíří na západ

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4

Těšit se můžeme na PS4, Switch a PC​ verzi, na PS Vitu se u nás ale nepodívá.

Reklama

Spike Chunsoft se na jaře chystá vydat hru Steins;Gate Elite. Původně jsme se ji měli dočkat již koncem minulého roku, ale nakonec došlo k odsunu. Titul u nás bude k mání ve verzích pro PlayStation 4 a pro Switch, následovat má také verze pro PC, distribuovaná přes Steam.

V Severní Americe už bylo nějakou dobu známe přesné datum vydání, které připadlo na 19. února a v dnešní době můžeme potvrdit, že tento termín platí i pro Evropu. V Japonsku bude Steins;Gate Elite vydána také ve verzi pro PS Vitu. Západní vydání bude postrádat anglický dabing, ale má obsahovat anglický text s původní japonskou zvukovou stopou.

Verze pro PlayStation 4 a pro PC bude navíc obsahovat HD remake titulu Steins;Gate Phenogram, což je sbírka dalších 10 příběhů, napsaných renomovanými spisovateli, mezi kterými najdeme třeba jméno Kotaro Uchikoshi. Verze pro Switch zase nabídne navíc Steins;Gate 8-bit. Jedná se o speciální verzi původní Steins;Gate hry v 8-bitové grafice, vytvořené samotným tvůrcem série Chiyomaru Shikurou.

Steins;Gate: Linear Bounded Phenogram trailer

8-BIT ADV Steins;Gate trailer

A teď trochu k historii série. V roce 2009 vytvořili 5pb. a Nitroplus velmi kladně přijatý science-fiction interaktivní vizuální román, známý ve světě jako Steins;Gate. Na něj navázalo vydání mangy, filmu, hraného akčního snímku a také anime, včetně připravovaného anime Steins;Gate 0.

Stein;Gate Elite je plně remasterovaným titulem, doplněným animovanými scénami z anime. Má nabídnout úplně nový, hlubší zážitek, navazující na dobrodružství skupiny technicky zdatných mladých studentů, kteří objeví způsob jak změnit prostřednictvím e-mailu a upravené mikrovlnné trouby minulost. Jenomže jejich experimenty s časem se začínají dostávat mimo kontrolu, protože se nechtěně zapletou do spiknutí SERNu, organizace stojící za Large Hadron Collider. Na scéně se objevuje také John Titor který o sobě tvrdí, že je z dystopické budoucnosti.

Zdroj: Spike Chunsoft

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama