Štěňátka a koťátka vezmou Switch útokem ještě letos
Novinka Štěňátka a koťátka vezmou Switch útokem ještě letos

Štěňátka a koťátka vezmou Switch útokem ještě letos

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Little Friends: Dogs & Cats dorazí v létě na západ.

Reklama

Nevím kolik z vás si pamatuje éru her typu Dogz a Nintendogs, které byly jednu dobu velmi populární na konzolích DS a 3DS. Podobnou cestou se dokonce pokusilo jít i Sony svou PS Vita Pets, ale u Nintenda se tento žánr udržel o dost déle.

Právě na tento typ her bude navazovat nově oznámená simulace Little Friends: Dogs & Cats, kterou do Severní Ameriky a do Evropy dostane vydavatel Sold Out. K mání bude jak v krabicové, tak i digitální podobě. Jen pro doplnění, tento titul má na starost studio Neilo a v Japonsku vyšel poprvé 6. prosince 2018 pod hlavičkou vydavatele Imagineer.

Na výběr budete mít nejrůznější štěňátka a koťátka, mezi kterými najdete třeba labradora, německého ovčáka anebo francouzského buldoka, které budete muset krmit, hrát si s nimi a oblékat je do různých oblečků. Tato simulace má být prý tak zábavná, že si ji užijí hráči všech věkových kategorií.

Nepůjde ale o úplně "hloupý" simulátor. Vašim úkolem bude seznámení se se zvířecí osobností, krmit je jejich oblíbeným jídlem, hrát si s nimi s jejich oblíbenou novou hračkou nebo je vzít pomocí dotykové obrazovky konzole Switch na procházky. Čekají na vás ale také různé soutěže a turnaje v chytání balónků a frisbee, za které si odemknete více než 600 stylových doplňků pro lepší vzhled vašeho svěřence.

Zdroj: Nintendo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama