Stránka The Survivor 2299 přichází s novou zprávou
Fallout 4 Novinka Stránka The Survivor 2299 přichází s novou zprávou

Stránka The Survivor 2299 přichází s novou zprávou

Denis Rus

Denis Rus

29

Opět se jedná o na první pohled nesmyslnou změť čísel a písmen, ale uživatelé Redditu ji už stihli rozšifrovat. <strong>AKTUALIZACE</strong>.

Reklama

Update: Jak si soudě dle komentářů už několik z vás stačilo všimnout, když v současné chvíli kliknete na odkaz v článku, zjistíte, že veškerý předchozí obsah je pryč a místo něj se na stránkách nachází jen jakási teskná píseň. Nakonec se skutečně jednalo o aprílový žertík v listopadu/prosinci. Jeho tvůrci závěrem děkují Fallout komunitě na Redditu za rozluštění všech hádanek. No, pozornost celého herního světa se jim tedy upoutat rozhodně podařilo.

Původní zpráva

Bethesda sice oznámila, že na VGX tento rok nebude, což znamená, že oznámení nového Falloutu se tam určitě nedočkáme, ale na stránkách The Survivor 2299 stále běží původní odpočet, který končí ve středu. Doufejme, že půjde zároveň o odpočet finální a konečně budeme mít jasno, zda má Bethesda se stránkou něco společného a Fallout 4 skutečně chystá.

Do té doby klidně popusťte uzdu své fantazii, s čímž vám může pomoct i nová zpráva na výše uvedených stránkách, kterou už stihli pilní uživatelé Redditu rozluštit do známého jazyka. Píše se v ní zhruba následující: „Nerad to říkám, ale obávám se, že jsou mrtví. Tvůj systém životní podpory je v pořádku. Vítej v Institutu. Jediném bezpečném místu na Zemi,“ přičemž Institut odkazuje k organizaci ze třetího Falloutu. No nechme se překvapit, jak to všechno nakonec dopadne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama