Strategie Halo Wars 2 by mohla nahradit Command and Conquer
Halo Wars 2 Novinka Strategie Halo Wars 2 by mohla nahradit Command and Conquer

Strategie Halo Wars 2 by mohla nahradit Command and Conquer

LakilukCZ

LakilukCZ

6

Sci-fi strategie Halo Wars 2 se nám ukazuje na nových gameplay záběrech.

Reklama

Halo Wars 2 se nezadržitelně blíží. Není proto divu, že se na internetu objevují různá videa od lidí, kteří měli možnost si hru s předstihem zahrát. Ohlasy jsou ze všech stran pozitivní. Creative Assembly znovu dokazují, že strategie prostě umí. Srdce jistě poskočí všem fanouškům série Command and Conquer.

Ve hře nebude chybět příběhová kampaň, kterou budeme moci prožít buď sami nebo s kamarádem, multiplayerové režimy jako 1v1 Deathmatch asi netřeba představovat. Vítězství v něm vám zajistí jen a pouze správná stavba základny a management jednotek. Mód Domination pak bude záviset na držení klíčových bodů na mapě. Vítězství si připíše ten, kdo jako první sníží hodnotu protivníkových bodů na nulu. Třešničku na dortu potom představuje takzvaný Blitz mód.

V Blitzu totiž bude každý hráč vlastnit svůj balíček karet, se kterými půjde do boje, odpadne tak pro někoho zdlouhavé budování základny a zůstane jen čistá taktika. Tady bude záležet na celkovém vybalancování a hlavně mikrotransakcích. Snad nebudou až příliš pay to win. Byť nejsem kovaný stratég, se slzou v oku vzpomínám na strategii Battleforge, která nabídla podobný koncept. Bohužel provoz serverů této hry byl ukončen již v roce 2013.

Tento mód si budou moci všichni hráči vyzkoušet již zítra, kdy na Windows 10 a Xbox One odstartuje otevřená beta hry.

Jak vypadá taková bitva jeden na jednoho, se můžete podívat ve více než půlhodinovém videu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama