Strategie Total War: Three Kingdoms představuje kampaňovou mapu
Total War: Three Kingdoms Novinka Strategie Total War: Three Kingdoms představuje kampaňovou mapu

Strategie Total War: Three Kingdoms představuje kampaňovou mapu

Yurris CZ

Yurris CZ

1
Platformy Windows PC

Čeká nás pestřejší a osobitější mapa než v jakémkoli předchozím díle série.

Reklama

Společnost Sega vypustila do světa nový trailer pro strategii Total War: Three Kingdoms, nejnovější video je zaměřeno na herní plochu, kde se bude odehrávat kampaň. Nové záběry kombinují, svým způsobem, půvabné pohledy na krajinu s krátkými cutscénami pro vtáhnutí do děje. Díl Three Kingdoms je zasazen do jednoho z nejkrvavějších období čínské historie, kdy byla země rozdělena mezi dynastie Shu, Wei a Wu, všichni bojovali o císařský post.

Nové možnosti enginu ukazují pestřejší a osobitější mapu než v jakémkoli předchozím díle série Total War. Narazíme na svěží zelené lesy, ale i drsná horská pásma, zkrátka bude vystižena jedinečná topografie Číny. Mapa jako taková se zdá být mnohem více protkaná animacemi, dočkáme se i podrobnějších informací o obléhaných městech či obchodních cestách. V traileru níže je možné vidět výstavbu a vylepšení pevnosti v jedné plynulé animaci, působí to velmi pohledně.

Příliš dostupných informací o detailech hratelnosti neexistuje, přesto víme, že budou dostupné minimálně dva herní režimy. Prvním je klasická historická kampaň, druhý mód nese název "Romance" a poskytuje hrdinům mnohem silnější schopnosti na motivy románu "Příběhy tří říší."

Vydání Total War: Three Kingdoms je naplánováno na jaro 2019. Hru můžete předobjednat v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Zdroj: PCGamer.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama