Streamovací služba Geforce Now přišla o dalšího vydavatele
Novinka Streamovací služba Geforce Now přišla o dalšího vydavatele

Streamovací služba Geforce Now přišla o dalšího vydavatele

Martin Pritula

Martin Pritula

9
Platformy Windows PC

Tentokrát se jedná o 2K Games.

Reklama

Minulý měsíc jsme se dočkali plnohodnotného vydání streamovací služby Geforce Now od Nvidie. Ačkoliv z ní hráči měli docela radost, tak se situace kolem ní zkomplikovala. Krátce po uvedení se Activision Blizzard rozhodl stáhnout z této platformy všechny své hry.

Toto rozhodnutí se rozhodně nesetkalo s veřejným nadšením a hráči často poukazovali na fakt, že si hru tak či onak musejí zakoupit na internetovém obchodu Battle Net.

Krátce po tomto incidentu se však rozhodla své hry stáhnout i Bethesda a Hinterland Games - tvůrci open world survivalu The Long Dark. Právě Hinterland Games si na Twitteru stěžovali, že je Nvidia o zveřejnění jejich hry na své platformě neinformovala a proto se rozhodli požádat o úplné stažení hry. Nvidia se k této stížnosti postavila opravdu netradičním způsobem a nabídla autorům hry grafickou kartu jako omluvu.

Nvidii se zkrátka příliš nedaří a nová zpráva jim příliš nepomůže. Vydavatel 2K, který na Geforce Now ještě nedávno nabízel hry jako Borderlands, Bioshock Infinite, Xcom 2 nebo třeba Mafii 3, nyní oznámil odchod z této platformy. Zpráva přišla z krátkého příspěvku na oficiálních stránkách Nvidia.

Nvidia uvedla, že budou jednat s 2K a pokusí se dostat odstraněné hry na svou platformu v blízké době zpátky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama