Blight: Survival Novinka Středověký survival Blight: Survival vás postaví proti nemrtvým hordám

Středověký survival Blight: Survival vás postaví proti nemrtvým hordám

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Přežívejte v éře temna plné zombií.

Reklama

Blight: Survival je kooperační survival, který je zasazen do temného středověku. Během krátké chvíle v něm došlo ke skončení všech válek a konfliktů. Zásadním faktorem, jež zastavil všechny boje se stala smrtící nemoc. Ta zabíjela lidi po stovkách. Namísto toho aby většina po skonů zůstala ležet, se z nemalého procenta stala nemrtvá monstra. Přežívat v tomto světě budete v kůži jednoho ze čtyř vojáků, jimž se povedlo prozatím vyhnout nákaze, která změnila vše co dosud znali.

Nabídnuta vám v Blight: Survival bude rozsáhlá mapa, prezentující válkou a nemocemi stiženou zemi. Ta se pravděpodobně stane místem chudým na potraviny, v čemž bude přežívání o to náročnější. Zbraní tu má však být dostatek, těšit se podle informací od tvůrců můžete na pestrou škálu výstroje, jež vám má pomoci definovat svůj herní styl. Na prozatím vypuštěných obrázcích i záběrech z hraní vypadá celek opravdu dobře. Tak snad se dvou člennému týmu podaří naplno využít potenciál této tématiky.

Datum vydání Blight: Survival prozatím nebylo stanoveno. Pravděpodobně dorazí v průběhu příštího roku na PC. Z dlouhodobého hlediska nelze však vyloučit i příchod titulu na konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama