Street Fighter V: Champion Edition dostane přídavek
Street Fighter V Novinka Street Fighter V: Champion Edition dostane přídavek

Street Fighter V: Champion Edition dostane přídavek

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Battle Balance update a Capcom Pro Tour 2022 až příští rok.

Reklama

Capcom připravuje na 29. listopadu další obsah ke stažení do hry Street Fighter V: Champion Edition. Season V se tak uzavře hratelnou postavou jménem Luke.

Vydání Luka znamená konec digitálních aktualizací Capcomu a vydávání dalších postav pro bojovku Street Fighter V. Společnost ale hodlá i nadále titul podporovat a další aktualizací po Lukovi bude update Battle Balance a balíček Capcom Pro Tour 2022, který dorazí příští rok v březnu.

Ke konci informací ohledně uveřejněných k aktualizace Street Fighter V Fall Update, prozradili režisér Street Fighteru V Takayuki Nakayama a producent Shuhei Matsumoto trochu víc informací o budoucnosti značky Street Fighter v roce 2022.

"Pro nás byl Street Fighter V projektem plným úspěchů a pádů, ale díky našim fanouškům jsme byli schopni dosáhnout toho, co jsme si předem stanovili," řekl Nakayama. "My, jako vývojový tým, využijeme tuto zkušenost jako odrazový můstek k přechodu na další projekt!"

Matsumoto pak dodal že: „I když je toto pro Street Fighter V konec série digitálních předváděcích akcí, je to spíše něco jako ‚brzy se uvidíme‘ než ‚sbohem‘. Těšíme se na příští rok, kdy vám poskytneme další informace!“

Luke je podle Matsumota důležitá postava, která se ale objeví také v příštím Street Fighter projektu. Proto by byl její režisér rád, byste si ji všichni ve Street Fighteru V vyzkoušeli.

Capcom zakončil podzimní prezentaci aktualizace následujícím textem: "Vrátíme se s dalšími zprávami o budoucnosti Street Fighteru."

Street Fighter V: Champion Edition je nyní k dispozici pro PlayStation 4 a prostřednictvím služby Steam pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama