Novinka Střílečka Marauders láká na alfu a předobjednávky

Střílečka Marauders láká na alfu a předobjednávky

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Vydejte se v kůži vesmírného piráta do industriálního sci-fi světa.

Reklama

Vývojářské studio Small Impact Games připomíná to, že aktuálně chystají multiplayerovou first-person looter-shooter střílečku Marauders, která nás zavede do industriálního (diesel-punk) sci-fi světa, kde se v kůži vesmírného piráta budete vydávat na nepřátelská bojiště, kde se pokusíme získat výbavu a materiály, z nichž následně půjde tvořit nové zbraně a zbroje. Dostupné zde ale budou i vesmírné souboje, ve kterých se vám bude hodit upravitelná loď.

Nicméně během včerejšího dne vyšla nová ukázka, která oznámila spuštění předobjednávek pro předběžný přístup, který můžete získat za 26,99 dolarů (630 Kč).

Pokud takovou předobjednávku uděláte, tak navíc dostanete přístup do uzavřené alfy, která bude probíhat od 4. května 17:00 do 9. května stejného času.

Nákup hry, respektive předobjednávku jejího předběžného přístupu, můžete udělat na oficiálních stránkách.

Díky tomu navíc nedostanete přístup pouze ke zmíněné alfě, ale také k betě, přičemž při vydání veřejného předběžného přístupu (dorazit by měl ještě letos) si budete moci vyzvednout Space Pirate balíček, který vám dodá dodatečné možnosti úprav vaší postavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama