Střílečka Warface konečně zamíří také na současné konzole
Warface Novinka Střílečka Warface konečně zamíří také na současné konzole

Střílečka Warface konečně zamíří také na současné konzole

Yurris CZ

Yurris CZ

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Vydání na konzolích bude nejdříve předcházet předběžný přístup.

Reklama

Radostná zpráva pro konzolisty, hra Warface po pár letech od vydání na PC a Xboxu 360 dorazí také na PlayStation 4 a Xbox One. Tuto novinku vypustila do světa ruská vydavatelská společnost My.com, o vývoj se postaral Crytek. Pro připomenutí, jedná se o free-to-play online střílečku z první osoby, vše se odehrává za doprovodu nejmodernějších až sci-fi technologií.

Přesné datum vydání nebylo zveřejněno, známe pouze měsíce, kdy hra vstoupí do předběžného přístupu na jednotlivých konzolích. Na konzoli od Sony si Warface zahrajeme už v srpnu, na té od Microsoftu až září.

Budeme mít možnost vybrat si ze dvou frakcí - Warface a Blackwood. Volit budeme i mezi čtyřmi třídami, konkrétně se jedná o třídy Rifleman, Sniper, Engineer a Medic. Bojovat proti ostatním hráčům budeme celkem v devíti herních režimech, mezi žánrovými klasikami nalezneme i battle royale, akce bude probíhat na úctyhodných padesáti mapách. Pro vážné hráče budou k dispozici i kompetitivní zápasy.

Multiplayer nebude jen o PvP módech. Užít si budeme moci i kooperativní mise s nenáročným příběhem a nastavitelnou obtížností, celkem se jedná o osm speciálních operací. Operovat budeme s řadou vybavení i upravitelnými zbraněmi, zkrášlit půjde také naše samotná postava.

My.com slibuje další informace o datu vydání a podporu hry v podobě bezplatných aktualizací. Níže si můžete prohlédnout konzolový trailer a střídmou galerii.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama