Střílečka World War 3 nás vtáhne do moderního konfliktu
World War 3 Novinka Střílečka World War 3 nás vtáhne do moderního konfliktu

Střílečka World War 3 nás vtáhne do moderního konfliktu

Yurris CZ

Yurris CZ

5
Platformy Windows PC

Ani historie, ani budoucnost, tentokrát se podíváme do současné války, ale jen v multiplayeru.

Reklama

Polské studio The Farm 51 se po dvou letech znova ozývá s válečným titulem World War 3. Jedná se o multiplayerovou střílečku z první osoby zasazenou do moderního globálního konfliktu. Tvůrci, kteří mají na účtu třeba titul Get Even, se jistě inspirovali děním na Zemi, za posledních pár let byla třetí světová válka téměř na spadnutí. Ale nějakou hloubku či drastické scénáře blízké budoucnosti bych v této konkrétní hře nehledal. Tehdy se hovořilo o stylu free to play, není jisté, jestli se tento postoj vývojářů změnil. Podle nynějšího oznámení možná začíná vše nanovo.

Hlavním rysem celé hratelnosti má být týmová spolupráce a utváření taktiky boje. Dočkáme se národních ozbrojených složek, bojovat budeme v reálných lokacích, k dispozici bude také celá řada přizpůsobitelných prvků, které pomohou k autentičnosti moderního bojového zážitku. Střelba má navíc být doprovázena solidním balistickým systémem, jenž dodá co nejvěrnější pocit ze střelby. Samozřejmostí budou reálné modely zbraní. World War 3 je vyvíjena ve spolupráci s centrem výzkumu a vývoje, na vše dohlíží i odborní konzultanti z armádních oborů. To by mělo zaručit co nejvyšší věrnost v každé nelítostné bitvě. Ty se budou odehrávat v ve Varšavě, Moskvě nebo Berlíně.

Vývoj běží již několik let (využit je Unreal Engine 4), o konkrétním datu vydání zmínka zatím nepadla, na homepage je napsán rok 2018. Studio zveřejnilo jen krátký teaser trailer s pár sekundovou ukázkou hry. Vypadá to dobře, to vlastně každý teaser... Podle ikonky Steamu lze hádat, že World War 3 bude jen na PC, uvidíme, zda se dočkají také konzole. Plnohodnotného odhalení má brzy následovat.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama