Střílečku Concord od PlayStationu si budete moci vyzkoušet zdarma
Concord Novinka Střílečku Concord od PlayStationu si budete moci vyzkoušet zdarma

Střílečku Concord od PlayStationu si budete moci vyzkoušet zdarma

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vývojáři oznámili termín otevřené bety pro PC i PS5.

Reklama

Vývojáři ze studia Firewalk na květnové akci State of Play oznámili datum vydání chystané akce Concord. Dnes jsme se dozvěděli přesný termín otevřené bety, která bude předcházet samotnému vydání. Hráči si díky betě budou moci očekávanou střílečku vyzkoušet na PC i PlayStationu 5 od 18. do 21. července. Majitelé předobjednávek se do hraní budou moci pustit rovněž v průběhu takzvaného early access víkendu, který se uskuteční od 12. do 14. července.

Z pohledu obsahu nabídne beta 6 herních režimů, 12 map a 16 hrdinů. Vydání plné verze je ve verzi pro PC (Steam) a PlayStation 5 naplánované na 23. srpna. Zároveň s podrobnostmi o betě byly prostřednictvím vybraných novinářů zveřejněny preview a záběry z hraní, na které se můžete podívat níže.

Magazín Game Informer například Concord popsal jako kombinaci her Destiny a Overwatch. Další redaktoři ve svých dojmech poté vzpomínají například sérii Halo. Srovnání s Destiny a Halo dává smysl, jelikož studio Firewalk bylo založeno bývalými členy studia Bungie, které stálo u zrodu obou těchto značek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama