Stronghold 3 stále žije
Stronghold Novinka Stronghold 3 stále žije

Stronghold 3 stále žije

Jan Bičan

Jan Bičan

16

Vydavatel SouthPeak v tiskové zprávě oznámil, že přecejen plánuje vydání Strongholdu 3 v prvním čtvrtletí příštího roku na platformu PC.

Reklama

„Stronghold 3 je mimořádně působivým článkem našeho neustále se rozrůstajícího portfolia. Jsme přesvědčeni, že se stane hnacím motorem růstu SouthPeaku a že značka Stronghold bude prosperovat díky naší osvědčené distribuci, marketingu a odborných znalostem. Studio FireFly vytváří skutečné mistrovské dílo. Miliony stávajících fanoušků budou jistě nadšeni neuvěřitelným skokem kupředu, ale také nabízíme kvalitní hru pro úplné nováčky,“ řekl Melanie Mroz, generální ředitel SouthPeaku.

Předešlý měsíc CDV stáhl žalobu proti SouthPeaku podanou z údajného neplacení faktur. Byli dokonce vysláni exekutoři, aby zabavili 40 000 her. Peníze však k CDV nakonec doputují od distributora Centresoft.

Stronghold je velmi oblíbená středověká real-time strategie. Třetí díl podle slov samotných tvůrců bude obsáhlejší, krásnější a přístupnější. Každého fanouška jistě potěší návrat ke kořenům série, což znamená, že se vrátí všelijaké možnosti, jako je například mučení vesničanů, budování hradu, obrana před nepřítelem a samozřejmě také dobývání.

Singleplayerová kampaň by měla být rozdělena na dvě části, v té první půjde čistě o ekonomickou stránku vašeho království a druhá se zaměří na bitvy – populární bránění panství či dobývání. Vše bude přitom navazovat na dřívější příběh, kdy hráč porazil soka Wolfa. Ten podle všeho ve Stronghold 3 vstane z mrtvých a vy s ním opět změříte síly, a to na bojišti ve dne v noci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama