Stronghold: Warlords odložena
Stronghold: Warlords Novinka Stronghold: Warlords odložena

Stronghold: Warlords odložena

Martin Pritula

Martin Pritula

2
Platformy Windows PC

Zapříčinil to stav režimu pro více hráčů.

Reklama

Nový díl oblíbené historické budovatelské RTS, tentokrát s podtitulem Warlords se dočkal dalšího odkladu. Ačkoliv měla hra původně vyjít už v září 2020, vývojáři kvůli koronavirové pandemii nestíhali hru dokončit, a tak se rozhodli posunout datum vydání na 26. ledna 2021. Problémy s multiplayerovým režimem ale zapříčinily další odklad, tentokrát o šest týdnů na 12. března.

Drazí fanoušci a komunito hry Stronghold,

S lítostí Vám dnes oznamujeme, že jsme dospěli k obtížnému rozhodnutí odložit vydání Stronghold: Warlords podruhé a naposledy. Datum vydání tedy již nespadá na 26. ledna 2021. Místo toho vydáme Stronghold: Warlords o šest týdnů později, tedy 9. března 2021.

Důvodem, proč jsme tak učinili je, že režim pro více hráčů prozatím není připraven na vydání. Čelíme některým nečekaným komplikacím, a ačkoliv jsme velmi tvrdě pracovali, abychom je odstranili do lednového vydání, potřebujeme více času. Chceme Vás o všem informovat narovinu a zvažovali jsme i odložení pouze multiplayerového režimu, který by jsme začlenili do budoucí aktualizace. Navzdory tomu jsme slíbili přítomnost multiplayeru pro Stronghold: Warlords před více než rokem a vydání bez něj by nebylo pro hráče férové.

Chceme Vám poděkovat za neustávající podporu a trpělivost. Odklady nikdy nejsou něčím, co bychom si jakožto studio přáli, zejména takto krátce před vydáním hry. Nyní se pouze můžeme omluvit za zklamání, které tato zpráva vyvolá. Je to však nezbytné, pokud chceme doručit excelentní a plnohodnotný zážitek skrze Stronghold: Warlords, který vyjde 9. března 2021.

Děkujeme,

Firefly Studios

Stronghold: Warlords odložena

Limitovanou edici najdete v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama