Stručné dojmy z Mario Kart 8 Deluxe: Booster Course Pass DLC
Mario Kart 8 Novinka Stručné dojmy z Mario Kart 8 Deluxe: Booster Course Pass DLC

Stručné dojmy z Mario Kart 8 Deluxe: Booster Course Pass DLC

Pavel Leňko

Pavel Leňko

1
Platformy Nintendo Switch Switch

Hromada obsahu do závodní legendy.

Reklama

Minulý týden vyšlo obří DLC pro velmi oblíbený Mario Kart 8 Deluxe na Nintendo Switch. DLC nesoucí ne úplně originální název Booster Course Pass přináší 48 "nových" tratí. Uvozovky jsou na místě, jelikož se jedná o okruhy z předchozích her této veleúspěšné série zaměřené na ničení přátelských vztahů. Vzhledem k obrovskému množství tratí se nintendo rozhodlo obsah dávkovat do několika vln. Každá vlna poskytne osm tratí - první vlna v den vydání DLC, poslední vlna je naplánovaná na konec 2023. Je tedy bezpečné říci, že Mario Kart 9 rozhodně není blízko vydání.

Stručné dojmy z Mario Kart 8 Deluxe: Booster Course Pass DLC

Jak jméno naznačuje, obsah je limitován jen a pouze na závodní okruhy, chybí tudíž jakékoliv jiné přídavky jako např. nové hratelné postavy, součástky atp. Samotné tratě jsou přesně to co byste očekávali. Jsou zábavné, krásné na pohled (ikdyž občas se toho na obrazovce děje až moc) a určitě si zaslouží své přidání do "tracklistu" ať už na splitscreen večírky nebo online závodění. Jak již bylo zmíněno, jedná se o remaky tratí z předchozích titulů jako například Mario Kart Tour, DS, 64 nebo Mario Kart 7. Tyto tratě často přináší do hry nějaký extra gimmick, jako například změnu okruhu přímo během závodu, jízdu v protisměru nebo jednoduše vyšší členitost samotné závodní plochy - několik pater, zkratek, skoků a podobně.

Booster Course Pass rozhodně není nutností bez které se nedá obejít, ale i přes celkem vysokou cenovku ($24.99 nebo £22.49) určitě přináší dostatek budoucího obsahu pro veterány a všechny ty, kdo si Mario Kart sérii oblíbili. Ke spuštění je třeba vlastnit původní Mario Kart 8 Deluxe. DLC je součástí i tzv. Nintendo Switch Online + Expansion Pack předplatného, kde je zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama