Studentka filozofie z Utawarerumono: Mask of Deception
Novinka Studentka filozofie z Utawarerumono: Mask of Deception

Studentka filozofie z Utawarerumono: Mask of Deception

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Dnes se blíže podíváme na Nekone a na boxart pokračování s podtitulem Mask of Truth.

Reklama

Už to pomalu vypadalo, že na nás Atlus s postupným představováním postav ze hry Utawarerumono: Mask of Deception zapomněl, ale nakonec tady máme čtvrtý trailer, ve kterém se koukneme na Nekone, Ukonovu malou sestru, která je jeho přesným opakem.

Nekone je tak trochu zázračným dítětem. Zatímco se Ukon někde potlouká se svými žoldnéřskými bratry, je Nekone zaneprázdněna studiem v Imperiálním hlavním městě. Je neuvěřitelně inteligentní a má za sebou mnoho různých zkoušek. Dokonce se stala plnohodnotným studentem filozofie, i když ji kvůli jejímu věku nechtěli nechat představitelé císařského vzdělávacího systému projít. Hakuova líná osobnost ji dokáže hodně podráždit a Ukona si i přes jejich rozdíly váží, tak nejraději má Kuon. A přestože je Nekone prozatím dítětem, funguje v boji jako skvělá léčitelka a taky často dokazuje, že je nadaným stratégem.

Utawarerumono: Mask of Deception u nás vychází pro PlayStation 4 a PS Vitu 23. května a protože má koncem roku vyjít také pokračování Utawaerumono: Mask of Truth, uveřejnil Atlus boxart PlayStation 4 a PS Vita verze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama