Studio Naughty Dog pracuje na více hrách současně
Novinka Studio Naughty Dog pracuje na více hrách současně

Studio Naughty Dog pracuje na více hrách současně

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

4
Platformy PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Prozradil to spolušéf studia Neil Druckmann.

Reklama

V úterý proběhla prezentace společnosti Sony na veletrhu CES 2022, kde se objevil šéf PlayStationu Jim Ryan a další vedoucí osobnosti. Jednou z nich byl mimo jiné legenda herního průmyslu a spoluprezident studia Naughty Dog, Neil Druckmann. Ten prozradil, že studio v současnosti pracuje na několika herních projektech, přičemž se těší na jejich představení hráčům.

Je to vlastně vůbec poprvé, co Neil Druckmann či kdokoliv jiný z Naughty Dog přiznal, že se v kalifornském studiu pracuje na více hrách. Evan Wells, další spoluprezident studia, přitom minulý rok prohlásil, že se v Naughty Dog pokoušeli už dříve vyvíjet více her současně, ale bohužel to nevyšlo.

Jednou z chystaných her je The Last of Us Factions, režim pro více hráčů, jehož vývoj byl odložen z důvodu dokončení prací na The Last of Us 2. Jak se zdá, tak se na multiplayerovém zážitku znovu pracuje, ale vydání zatím stále není blíže určeno. Stejně tak se toho příliš neví o druhé chystané hře. Podle některých dohadů se má jednat o remake prvního dílu The Last of Us. Loni v dubnu se objevila zpráva, že remake hry z roku 2013 byl zahájen v jiném studiu vlastněném společností Sony, ale kvůli větší míře kontroly byl přesazen zpět k původnímu vývojáři, tedy k Naughty Dog.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama