Studio Playground Games chystá velkou exkluzivitu pro Xbox
Novinka Studio Playground Games chystá velkou exkluzivitu pro Xbox

Studio Playground Games chystá velkou exkluzivitu pro Xbox

Yurris CZ

Yurris CZ

3
Platformy Xbox Xbox One

Nový Fable nebo něco jiného?

Reklama

Studio Playground Games, které proslavila zejména úspěšná závodní série Forza, vytváří druhý vývojářský tým. Nově sestavený tým má podle spekulací pracovat na novém díle ze série Fable. Na právě probíhajícím Gamescomu v Kolíně nad Rýnem vyzpovídal zástupce redakce webu DualShockers generálního marketingového ředitele Xboxu, Aarona Greenberga.

"Myslím, že pokud se podíváte na studio Playground Games a způsob, jak přistupují k vývoji her, smysl pro detail, péči, přemýšlivost... Tým je velmi talentovaný a ví, že stejný myšlenkový pochod je to, co přináší zcela nové inovace třeba do otevřeného světa Forzy Horizon 4. Stejný talent a přístup vyžaduje i nový projekt.

Projekt je zatím tajný, nic méně chápu všechny, kteří chtějí znát detaily a vědět více. Požadujeme jen trochu trpělivosti. Náš špičkový tým pracuje na něčem opravdu velkém a exkluzivním pro naše fanoušky."

Tazatel se také nesměle zeptal, zde se jedná o "fantastický projekt." Greenberg pouze sdělil, že fanoušci budou nadšeni, až přijde správný čas pro odhalení hry. Neutrální a nic moc říkající rozhovor nám mnoho nových poznatků o nové exkluzivitě Xboxu neprozradil, zbývá tedy jen dál čekat.

Zdroj: Dualshockers.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama