STWOR: Ready, Steady, Go! Akce Zdarma! + Upozornění a nový charakter.
Blogy čtenářů Článek STWOR: Ready, Steady, Go! Akce Zdarma! + Upozornění a nový charakter.

STWOR: Ready, Steady, Go! Akce Zdarma! + Upozornění a nový charakter.

Star Wars: The Old Republic je nyní zdarma! Tato časově omezená nabídka poskytne všem hráčům, kteří ještě nemají účet pro Star Wars: The Old Republic,…

Reklama

Star Wars: The Old Republic je nyní zdarma! Tato časově omezená nabídka poskytne všem hráčům, kteří ještě nemají účet pro Star Wars: The Old Republic, šanci vyzkoušet si tuto revoluční příběhovou MMO od EA, BioWare a LucasArts po dobu několika dnů zcela zdarma!

 

Účastníci víkendového zkušební lhůty se budou moci vydat na úvodně prvotní dobrodružství každé z osmi herních tříd a prozkoumat tak svět jejich původu i hlavní svět jejich frakce. Hráči mimo samotného přístupu získají také možnost utkat se s dalšími hráči v PvP Warzones nebo spojit síly s přáteli a zahrát si dva z úvodních flashpointů jejich frakce - The Esseles a The Black Talon.

 

Mnozí na akci podobného typu čekali a podmiňovali si nákup již od uvedení STWOR. Čehož si v EA jsou samozřejmě vědomi, je to výborný krok pro ještě větší rozšíření tohoto titulu. Když byla například Beta Battlefieldu 3, zůčastnil jsem se jí a titul následně koupil a všechna DLC k tomu.

 

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/HjNolPITIj8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

2:10 začíná scéna STWOR

 

Jak úspěšně projít prvotním procesem

Po rozhodnutí že titul vyzkoušíte vás čeká několik kroků, díky kterým vám bude umožňěno si hru zahrát. Krok za krokem, co máte udělat, kde a jak vám bude popsáno nyní.

 

1) registrace

Registrovat se můžete zde: https://account.swtor.com/user/register/weekend

Po vyplnění všech potřebných údajů, jako je vyplnění e-mailu, zvolení si nicku pro Fórum, vyplnění data narození, země a jazyka, na vás čeká ještě několik kolonek pro zaslání informačních emailů od BioWare,  LucasArts a samozřejmě STWOR. Tyto kolonky můžete nechat prázdné. Následuje souhlas s podmínky služby a již vám nic nebrání k prvotnímu kroku registrace.

 

Ovšem pozor!

Pokud si zvolíte stejný email jako máte ve službě Origin, změní se vám heslo!

 

2) vyplnění bezpečnostních prvků

Nyní mě čekala zábavná kratochvíle s heslem, kdy jsem si nevšiml nastavených podmínek a systémem pokus-omyl jsem datloval všemožné patvary.

Heslo musí obsahovat 1 velké písmeno, 1 malé písmeno a 1 číslo, nemůže odpovídat zobrazovaný název, nebo použít některé speciální znaky.

Nejsem fandou všemožných nařízení, spíše zastáncem tvrzení jaké si to uděláš, takové to máš. Bezpečnost hesla je zodpovědnost každého jednotlivého uživatele, neměla by být povinná. Ale budiž, když EA nemá důvěru pro soudnost svých uživatelů..

 

3) finalizace

Nyní je zapotřebí se na stránkách swtor.com přihlásit a vyplnit několik nezbytností, bez kterých vás to nepustí dále. Je nutné vyplnit 3 bezpečnostní otázky, které je nutné si pamatovat, nejlépe si je někde na viditelném místě zapsat. Protože při prvotním přihlášení se vás na jednu systém zeptá.

 

 

Pokud si hru zakoupíte, získáte i bezpečností heslo. Originálně generovaný Kód, exklusivně pro Vás. Nemusíte se tak strachovat o jakoukoli bezpečnost vašeho účtu.

 

Stažení klienta a instalace

Po stažení instalačního klienta, přihlášení se do služby již započne samotné stahování. Samozřejmě je nutné si nejdříve zvolit složku, kam má hra být nainstalována. Hra je pěkný cvalík, naneštěstí se hry počítají stále v jednotkách Gigabytů, nikoliv Terabytů. Což je vzhledem k dnešní neutěšené situaci na trhu s HDD (chápej Pevné disky) docela výhra.

Stejně jako má vše svůj začátek, musí mít logicky i konec. Celá akce ukončuje svojí platnost v  pondělí 19. března, konkrétně v 8:00 ráno. Na recenzi by bylo zapotřebí několika měsíční hraní ale zcela jistě zde uvedu i své dojmy ze hry. Tak pojďte také okusit svět Star Wars: The Old Republic!

 

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama