Styl boje v Monster Hunter Generations a nové obrázky
Monster Hunter Generations Novinka Styl boje v Monster Hunter Generations a nové obrázky

Styl boje v Monster Hunter Generations a nové obrázky

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Přizpůsobte si lov jedním ze čtyř herních stylů.

Reklama

Capcom vydal nový trailer a screenshoty ze hry Monster Hunter Generations. Zajímavý je hlavně z toho důvodu, že předvádí různé styly herních bojových mechanismů. Ty vám tak umožňují ještě trochu více zosobnit váš styl boje. Aspoň v porovnání s předchozími díly série.

Každý z těchto stylů zpřístupňuje různé způsoby, jak se s monstry vypořádat. A také umožňuje dostat se k různým Hunter Arts, mezi které patří další bojové dovednosti a účinné power-upy. Ty pak lze v boji po nabití vyvolat pouhým klepnutím na příslušné tlačítko.

Mezi čtyři bojové styly patří:

Aerial Style - Přidá novou schopnost skákat a zaútočit tak na monstrum seshora a také otevírá více příležitostí pro zachycení monstra a možnosti jej potenciálně dorazit.

Guild Style - Jde o klasický způsob boje se všemi 14 druhy zbraní a jde z něj cítit styl boje z Monster Hunter 4, který je nejdoporučovanějším všemi hráči.

Adept Style - Naučíte se postupně jak se nepřátelé chovají a na jeho základě provedete protiútok, což umožňuje hráčům větší šanci na uhýbání a blokování, měnící se na základě aktuálního typu zbraně.

Striker Style - Univerzální síla, která využívá hlavně vytváření a následné využívání neuvěřitelně funkčních Hunter Arts.

Monster Hunter Generations má v Severní Americe a v Evropě vyjít pro 3DS letos v létě. Od 22. do 24. dubna jej bude možné vyzkoušet na PAX East v Bostonu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama