Novinka Suicide Squad: Kill the Justice League přivítalo Jokera

Suicide Squad: Kill the Justice League přivítalo Jokera

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Dnes vyšla první sezóna s novou postavou a dalšími novinkami.

Reklama

Akce Suicide Squad: Kill the Justice League se dnes dočkala příchodu první sezóny, která je považována za počátek vývojáři slibované bohaté dodatečné podpory. Hlavní pozornost poutá už od oznámení především Joker, který se ke stávajícím protagonistům přidá jako nová hratelná postava. Vývojáři ze studia Rocksteady dále lákají na pokračování příběhu ve formě dvou epizod, které přinesou nové mise, vybavené a předměty. Chybět nebude ani nový typ nepřátel inspirovaný Green Lanternem.

Hlavní příběhovou premisu autoři popisují takto: „Aby akce pokračovala i po skončení hlavní kampaně, zahájí 1. sezónu členové Sebevražedného oddílu Harley Quinn, Deadshot, kapitán Boomerang a King Shark teleportací do Elseworldu napadeného Brainiacem, aby zachránili a naverbovali verzi Jokera z alternativní reality.“

K první sezóně mají bez dalších poplatků přístup všichni majitelé základní hry, která je k dostání na PC (Steam) i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Bližší informace o Suicide Squad: Kill the Justice League najdete v naší recenzi. Hru si můžete zakoupit v obchodě Alza.cz.

Suicide Squad: Kill the Justice League přivítalo Jokera
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama